Beste gasten,

Vanaf woensdag 28 april is ons terras (gedeeltelijk) geopend tussen 12.00 – 18.00 uur!   We hebben besloten om enkel tafels* voor de lunch om 12.00 uur te reserveren  via info@helenaheuvel.nl . Voor overige tijden nemen wij geen reservering aan, maar kunt u spontaan langskomen op onze locatie; ter plekke wordt een reservering / registratie gemaakt door de gastheer /gastvrouw zoals het protocol vanuit de overheid voorschrijft.  

* max 2 personen uit verschillende huishoudens ( excl kinderen t/m 12 jaar)

* meerdere personen uit hetzelfde huishouden 

 

Helena to go  blijft geopend vanaf 10.00 uur! 

Take- Away

Om u toch voor, tijdens of na een heerlijke boswandeling van iets lekkers te laten genieten bieden wij “Helena to go” aan; koude én warme drankjes, home-made taartjes en lekkere broodjes om mee te nemen!

De take-away is dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 10.00 uur!

 

High tea

Toch op een feestelijke manier een verjaardag vieren in deze periode of uw naasten ( extra) verwennen? Het is ook mogelijk om een high tea te bestellen ( minimaal 1 dag van tevoren) via info@helenaheuvel.nl.  Liever de high tea thuis , ook dat is mogelijk als u dit van tevoren aangeeft! Op uw gewenste tijd zorgen wij dat deze ingepakt klaarstaat om afgehaald te worden.