Bruiloften & Feesten

Bruiloften & Feesten op het Chalet kunnen op de begane grond, in de serre van het Chalet plaatsvinden. Afhankelijk van het aantal gasten, is het ook mogelijk de bovenverdieping erbij te betrekken. Bij mooi weer kan tevens het terras worden gebruikt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Châlet Helenaheuvel, neem dan gerust contact met ons op via info@helenaheuvel.nl. Van dinsdag t/m vrijdag zijn wij ook telefonisch te bereiken via 0343 – 412062.

Recepties en bruiloftsfeesten op het Chalet kunnen op de begane grond, in de serre van het Chalet plaatsvinden. Afhankelijk van het aantal gasten, is het ook mogelijk de bovenverdieping erbij te betrekken. Bij mooi weer kan tevens (een deel van) het terras worden gebruikt.

  1. Gedurende een receptie of feestavond worden de drankjes vanaf plateau geserveerd en op basis van nacalculatie aan u gefactureerd. De bar is tot uiterlijk 00.30 uur geopend. Als stelpost gaan wij bij een receptie met een tijdsduur van 1½ uur uit van circa 3 consumpties per persoon en bij een feestavond met een tijdsduur van 4½ uur van circa 8 consumpties per persoon. Voor hapjes gedurende het feest verwijzen wij u naar onze bittergarnituur suggesties. Maar misschien wilt u liever een cocktailbuffet gedurende de avond. Koffie met gebak of champagne bij ontvangst? De mogelijkheden zijn legio en wij bespreken dat graag persoonlijk met u.

Daar het Chalet in een natuurgebied is gelegen zijn er een aantal huisregels van kracht:

Een band of disco mag tot uiterlijk 00.30 uur spelen. Om 01.00 uur dienen alle gasten en muzikanten het pand te hebben verlaten.
Op het terras mag geen versterkte muziek ten gehore worden gebracht. Deuren en ramen moeten dan ook zoveel mogelijk gesloten worden gehouden
Het afsteken van vuurwerk, plaatsen van fakkels en vuurkorven etc. is in verband met brandgevaar in het bos niet toegestaan
Additionele versiering in de vorm van ballonnen en slingers etc. mag, in overleg, worden aangebracht echter dient aan het einde van de avond door het bruidspersoneel te worden verwijderd. Het gooien van rijst, confetti etc. is niet toegestaan.

 

Uw receptie of feestavond kan uitgebreid worden met het volgenden bittergarnituur

Suggestie A € 6,50 p.p.
Gemengde olijfjes en zoute koekjes op tafel
4x rondje gesorteerd gefrituurd bittergarnituur

Suggestie B € 8,00 p.p.
Gemarineerde olijfjes en zoute koekjes of tafel
Bitterbal (warm)
Mini loempia (warm)
Canapé met filet Américain
Crostini met huisgemaakte tonijnsalade

Suggestie C € 9,00 p.p.
Gemarineerde olijfjes en zoute koekjes op tafel
Gevuld eitje
Toastje met gerookte zalm
Wrap met parmaham, rucola en pesto
Mini saucijsje (warm)
Bitterbal (warm)

Suggestie D € 10,50 p.p.
Gemarineerde olijfjes en zoute koekjes op tafel
Wrap met parmaham, rucola en pesto
Toastje met gerookte paling
Crostini met gerookte zalm
Spiesje met mozzarella en cherrytomaat
Bitterbal (warm)
Mini loempia (warm)

Suggestie E € 13,00 p.p.
Gemarineerde olijfjes en zoute koekjes op tafel
Toastje met gravad lachs
Soesje gevuld met eendenlevermousse
Mini grove mosterdsoepje (warm)
Mini saucijsje (warm)
Mini kipsaté spiesje (warm)
Stukje quiche (warm)
Bitterbal (warm)